PALVELUT

Hinnoittelupaketteja

Esimerkkejä hinnoittelupaketeistamme erilaisiin tarpeisiin. Tarkempi hinta muovautuu tarpeittesi mukaan yksilöllisesti.


KEVYT


€450 + alv. / 16h

KEVYT -paketti soveltuu sinulle, joka haluat taltioida musiikkiasi tai muuta audiomateriaaliasi äänittäjän kanssa maksimissaan kahden musiikkikappaleen verran. Pakettiin kuuluu kevyt editointi, pikamiksaus- ja pikamasterointi. Tarvittavat äänitykset studioissamme kuuluvat hintaan.

Lisätunnit 16h jälkeen: 27e + alv. /alkava tunti


PERUS

€ 1000 + alv. / 37,5h

PERUS -paketti on esimerkki vaihtoehdosta sinulle, joka haluat viedä musiikillista tekemistäsi askeleen edemmäs. Pakettiin kuuluu niin halutessasi myös tuottamista äänitysten ohella studioissamme. Editointi, miksaus ja masterointi maksimissaan kolmeen kappaleeseen kuuluvat hintaan. Jos koko aika (37,5h / 1 työviikko) käytetään ainoastaan yhden tai kahden kappaleen kanssa työskentelyyn, saat luonnollisesti tarkempaa jälkeä.

Lisätunnit 37,5h jälkeen: 25e + alv. /alkava tunti

TEHO

€2750 + alv. / 113h 

TEHO -paketti on vaihtoehto esimerkiksi artistille / bändille, jolla jo on olemassaoleva levytyssopimus. Tuotannon eri vaiheisiin varattu aika (113h / 3 työviikkoa) voidaan jyvittää tilauskohtaisesti asiakkaan tarpeita mukaillen. Niin ikään tuotantosessiot, äänitykset, editoinnit, miksaamiset ja masteroinnit kuuluvat pakettiin. Paketti räätälöidään tarkemmin yhteydenottoa vastaan.

Lisätunnit 113h jälkeen: 22,5e + alv. /alkava tunti

Erillis- ja lisäpalveluhinnasto

Äänitykset teknikon kanssa

€ 30 + alv. / tunti

Eikö mikään pakettihinnoistamme kohtaa tarpeitasi, vaan tarvitset esimerkiksi vain muutaman tunnin äänittäjän kanssa studio-olosuhteissa.
Tuntihinnalla saat varattua studion lyhyisiin tarpeisiisi. Teknikko tekee tarvitut editoinnit samaisella tuntiveloituksella.

Kysy erikseen: PODCAST -äänitykset, RADIO -mainokset

Miksaus

€ 200 + alv.

Yhden musiikkikappaleen miksaus.

Masterointi

€ 50 + alv.

Yhden musiikkikappaleen masterointi.

Sessiomuusikko

€ 25-150 + alv.

Kauttamme löydät kattavan verkoston eri instrumenttien taitajia. Kukin hinnoittelee työnsä itsenäisesti erillistilauksena.

Lockout

€ 125 + alv.

Studio on varattavissa myös ilman teknikkoa. Kerro tarkemmin tarpeistasi yhteydenottopyynnön yhteydessä.