PUITTEET

Skyline diffuusori
Akustiikka

Kaivo Studion huoneakustiikan salaisuutena on tarkkaan kaavioidut diffuusorit, laaja-alaiset bassoansat, luonnonpuupinnat ja sopiva suhdanne absorpoivien, diffusoivien ja heijastavien materiaalejen välillä.

Universal Audio
In UAD We Trust

Meillä on pitkä historia Universal Audion äänikorttien kanssa ja sille löytyy syynsä. UAD Apollo -äänikorttiemme kautta voit äänittää latenssitonta ääntä ja prosessoida raitojasi heti äänitysvaiheessa tai myöhemmin DAW:ssa hyödyntäen UAD:n erinomaisia mallinnuksia mitä erilaisemmista analogisista laitteista. Erittäin kattavasta valikoimastamme UAD:n plugineista löydät takuulla mieleisesi, jotka kaikki ovat käytössäsi työskennellessäsi Kaivo Studiossa.

AKG Kondensaattorimikrofoni
Laadukkaat mikrofonit

Erinomaisen lopputuloksen saamiseksi on oltava laaja kattaus erinomaisia mikrofoneja, sillä jokainen äänilähde on uniikki. Meiltä löydät pätevät mikrofonit kahlitaksesi taianomaiset otot riippumatta onko kyseessä mies vai naisvokalisti, baritoni, tenori, sopraano, alto tai mikä tahansa akustinen instrumentti.

Event Monitorit
5.1 Kuuntelu

Kuuntelu on audiotyöskentelyn A ja O. Sitä varten studiossa ei ole tingitty alkuunkaan.

Huoneakustiikan kruununjalokiveksi on valittu 7" elementeillä varustetut Event Opal kaiuttimet. Subfoower ja takakaiuttimet ovat Focal Audion käsialaa ja keskikaiuttimena toimii Behritone.

Monipuolisen kuuntelun johdosta miksaukset on helppo saada balanssiin ja toimimaan sekä älylaitteilla että hifi-järjestelmillä.

Katso lyhyt esittelyvideo

Kaivo Studion esittelyvideo. Kuvissa Tero Alitalo & Markus Malin.

Kaivo Studio

Videon avulla pääset kurkistamaan studion sisälle.

Huom. studiota on päivitetty sitten videon kuvaamisen. Pyrimme saada tuoreempaa esittelyvideota mahdollisimman pian!